Toimitus- ja maksutavat

 

Stiletto.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Toimitusehdot lyhyesti:


1.  Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

2. Varastosta löytyvän tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivää postin pakettiautomaatteihin tai matkahuoltoon. Muut toimituspaikat 1-5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla muutaman päivän kuluessa.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Stiletto.fi -verkkokaupan asakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai puhelimitse 0503002974 (ma-pe 10-17).

4. Stiletto.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Stiletto.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen, kuten yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 

5. Huomioithan, että näyvillä olevat hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme. 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika


Tuotteidemme toimitusaika on 1-3 arkipäivää postin pakettiautomaatteihin tai matkahuoltoon. Muut toimituspaikat  1-5 arkipäivää.  Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessa sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. 

2. Toimitustavat 

 

- Nouto DB-Schenker noutopisteestä 3,90, yli 59€ arvoinen tilaus ilmainen

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta 4,90€

 

- Nouto lähimmästä lähikaupasta 4,90€

- Nouto Postin toimipaikasta 4,90€

- Nouto Postin pakettiautomaatista 4,40€

 

DB-Schenker-paketin voi noutaa valitsemastaan R-kioskista tai K-marketista.
Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi lähikaupoista, joissa on Matkahuollon pakettipalvelupiste. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Voit valita noutopisteeksesi myös Postin toimipisteen. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Jos noutopaikkaa ei ole valittu tilausta tehtäessä toimitamme paketin lähimpään toimitustavan mukaiseen noutopisteeseen.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 7,90€
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin, saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

- Nouto Haapajärven tai Iisalmen myymälästä 0€.  Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä, kun tuote on noudettavissa.

- Yli 59 euron tilauksiin ilmainen toimitus DB-Schenker-toimitustavalla tilattaessa. Huomioithan, jos palautusten jälkeen tilauksen arvo jää alle 59€:n, perimme toimitustavan mukaisen toimitusmaksun 3,90€.Maksutavat

VERKKOPANKIT JA LUOTTOKUNTA

Verkkopankki- ja luottokorttimaksut käsittelee Klarna AB tai Paytrail Oyj asiakkaan valinnan mukaisesti.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7(entinen Suomen Verkkomaksut Oy)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu
 
Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj ostaa myyntisaatavan, eli maksun summan verkkokauppiaalta ja tarjoaa Teille mahdollisuuden maksaa millä tahansa maksusivulla mainitulla maksutavalla.
Tieto maksusta toimitetaan myyjälle välittömästi!

Palautusoikeus
Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan myyjän kanssa.

Tietoa maksutavoista
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj
Maksu tilitetään myyjälle.

MAKSUT LUOTTOKUNNAN KAUTTA

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Stiletto.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Stiletto.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhtettä tuotteen toimittajaan.Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostiisi laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Osamaksu - Klarna tili         

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu -maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Lue lisää osamaksu vaihtoehdosta täältä: https://klarna.com/fi#account

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: klarna.com/fi/ehdot


Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Huomioittehan Klarna-laskun eräpäivän. Laksun eräpäivää voi siirtää omilla sivuilla Klarnalla.
Huomioittehan, että halutessanne vaihtaa tuotteen, palautuksen saapumisessa käsittelyyn voi mennä noin 1-2 viikkoa. Voit vaihtaa tuotteen samanhintaiseen tai halvempaan tuotteeseen - hyvitämme erotuksen.
Palauta tuotteet alkuperäisessä pakkauksessaan tai muussa hyvin suojaavassa pussissa. Älkää teipatko kenkälaatikkoa kiinni ja lähettäkö sitä sellaisenaan! Mikäli tuotteet palautetaan muussa pakkauksessa ja tuotteet vioittuvat kuljetuksen aikana, emme voi hyvittää tuotteita!


Vaihdosta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai puhelimitse numeroon 0503002974 (ma-pe 10.00-17.00)!

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena samaan paikkaan, josta paketti on noudettu
osoitteeseen:

Stiletto.fi / Stiletto Oy
Puistokatu 80
85800 Haapajärvi


Matkahuollon palautustunnuksemme on 9505644

Postin pakettiautomaateista noudetut paketit voi palauttaa pakettiautomaattiin automaatista riippuen saapumisilmoituksessa olevan koodin avulla, tai varaamalla palautuslokeron postin verkkosivuilta : https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/ 

Voit palauttaa paketin myös lähimpään Postiin palautusnumeromme on 640046. Muista pyytää kuitti jossa on lähetystunnus!

DBSchenker palautus onnistuu samalla osoitetarralla jolla paketti on saapunut, ilmoita kassalle, että kyse on asiakaspalautuksesta. Jos olet valinnut toimitustavaksi Smartsmile-pakettiautomaatin, voit palauttaa paketin postiin, käyttämällä postin palautustunnustamme. Muista siinä tapauksessa pyytää kuitti palautuksesta.


Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

- Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

- Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

- Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

- Rahojen palautusta varten Klarna lähettää teille sähköpostitse tilinumerotiedustelun.5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai soittamalla 0503002974. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Stiletto.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.6. Yhteystiedot

Stiletto.fi / Stiletto Oy
Puistokatu 80
85800 Haapajärvi

puh. 0503002974

sähköposti: asiakaspalvelu@stiletto.fi