Toimitus- ja maksutavat

 

Stiletto.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Toimitusehdot lyhyesti:


1.  Tuotteilla on 14 päivän palautuoikeus. Joulukuussa jatkettu palautus- ja vaihto-oikeus 15.1.2018 saakka. 


2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1-3 arkipäivää postin pakettiautomaatteihin tai matkahuoltoon. Muut toimituspaikat  1-5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä puhelimitse tai sähköpostilla.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Stiletto.fi - verkkokaupan asakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai puhelimitse 0503002974 (ma-pe 10-17)

4. Stiletto.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Stiletto.fi - vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta  toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika


Tuotteidemme toimitusaika on 1-3 arkipäivää postin pakettiautomaatteihin tai matkahuoltoon. Muut toimituspaikat  1-5 arkipäivää.  Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessa sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia
pidempään. 

2. Toimitustavat 
 

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta 4,90€, arvoltaan yli 59€ tilauksissa ilmainen

- Nouto lähimmästä lähikaupasta 4,90€, arvoltaan yli 59€ tilauksissa ilmainen

- Nouto postin toimipaikasta 4,90€, arvoltaan yli 59€ tilauksissa ilmainen

- Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90€, arvoltaan yli 59€ tilauksissa ilmainen

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi lähikaupoista joissa on matkahuollon pakettipalvelupiste. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Voit valita noutopisteeksesi myös postin toimipisteen. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Jos noutopaikkaa ei ole valittu tilausta tehtäessä toimitamme paketin lähimpään toimitustavan mukaiseen noutopisteeseen.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 7,90€
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

- Nouto Haapajärven tai Iisalmen myymälästä 0€.  Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä, kun tuote on noudettavissa.

- yli 59 euron tilauksiin ilmainen toimitus Matkahuoltoon, lähikauppaan, postiin tai pakettiautomaattiin. Huomioithan, jos palautusten jälkeen tilauksen arvo jää alle 59e, perimme toimitustavan mukaisen toimitusmaksun 3,90-4,90€. 

Maksutavat

VERKKOPANKIT JA LUOTTOKUNTA

 Verkkopankki- ja luottokorttimaksut käsittelee Klarna AB tai Paytrail Oyj asiakkaan valinnan mukaisesti.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7(entinen Suomen Verkkomaksut Oy)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


 
Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj ostaa myyntisaatavan, eli maksun summan verkkokauppiaalta ja tarjoaa Teille mahdollisuuden maksaa millä tahansa maksusivulla mainitulla maksutavalla.
Tieto maksusta toimitetaan myyjälle välittömästi!

Palautusoikeus
Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan myyjän kanssa.

Tietoa maksutavoista
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj
Maksu tilitetään myyjälle.

MAKSUT LUOTTOKUNNAN KAUTTA

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, stiletto.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. stiletto.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhtettä tuotteen toimittajaan.Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostiisi laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Osamaksu - Klarna tili         

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Lue lisää osamaksu vaihtoehdosta täältä: https://klarna.com/fi#account

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: klarna.com/fi/ehdot

Klarna kampanja osta nyt maksa maaliskuussa voimassa 31.1.2018 asti tilimaksu 3,99.

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä

 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Joulukuussa jatkettu palautus- ja vaihto-oikeus 15.1.2018 saakka. Huomioittehan Klarna-laskun eräpäivän. Laksun eräpäivää voi siirtää omilla sivuilla Klarnalla.
Huomioittehan, että halutessanne vaihtaa tuotteen, palautuksen saapumisessa käsittelyyn voi mennä n. 1-2vko. Voit vaihtaa tuotteen samaan tai samanhintaiseen tuotteeseen.


Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai puhelimitse numeroon 0503002974 (ma-pe 10.00-17.00)

Pyydämme palauttamaan tuotteet asiakaspalautuksena samaan paikkaan josta paketti on noudettu
osoitteeseen:

Stiletto.fi/ Stiletto Oy
Puistokatu 80
85800 Haapajärvi


Matkahuollon palautustunnuksemme on 9505644

Postin pakettiautomaateista noudetut paketit voi palauttaa pakettiautomaattiin saapumisilmoituksessa olevan koodin avulla tai  lähimpään postiin palautusnumeromme on 640046. Muista pyytää kuitti jossa on lähetystunnus.


Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneett muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

- Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

- Tilaajan tunnistetiedot (nimi/tilausnumero)

- Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle(ja hyvitämme mahd. erotuksen).

- Rahojen palautus tapahtuu Klarnalta, josta tulee teille sähköpostiin viesti, johon vastaamalla voi antaa tilinumeron.


5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)stiletto.fi tai soittamalla 0503002974. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Stiletto.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

6. Yhteystiedot

Stiletto.fi/ Stiletto Oy
Puistokatu 80
85800 Haapajärvi

puh.0503002974

sähköposti: asiakaspalvelu@stiletto.fi