Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan tulee ilmoittaa tilattaessa nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä toimitusosoite. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

HINNAT JA TUOTETIEDOT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimituksen hinta määräytyy toimitustavan mukaan. Toimitusmaksu ilmoitetaan ostoskorissa tilauksen yhteydessä.

Kaikki hinnat ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. Stiletto.fi varaa oikeuden hinnoittelu-ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen ja purkamiseen.

Hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme, myymälöissämme voi olla eri kampanjoita kuin verkkokaupassa. Naisten ja miesten vaatteet -20%-kampanja voimassa 14.4.2019 saakka vain verkkokaupassa.

TILAUKSEN SITOVUUS

Kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut sopimusehdot ja hyväksynyt tilauksen.

KULUTTAJASUOJA

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palutusoikeus käyttämättömille tuotteille. Jatkettu palautusaika 10.12.2018 jälkeen tilatuille tuotteille 6.1.2019 saakka.Tuotepalautukset asiakaspalautuksena maksutta Dbschenkerin, Matkahuollon tai postin kautta. Muista pyytää kuitti, jossa on lähetystunnus. Laskun eräpäivää voitte muuttaa omilla sivuilla Klarnalla.
Koska myymme samoja tuotteita myös liikkeessämme, pakkaus ei välttämättä ole alkuperäinen.
Tuotteet tulee kuitenkin palauttaa samassa paketissa/pussissa kuin ne on vastaanotettu, hyvin teipattuna kiinni. Hinta ja tuotetietolappuja ei saa irrottaa. Jos tuote on vioittunut johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta.
Jos palautat käytetyn tuotteen, arvon alenema on 100%.