Tuotemerkit

Adidas

Adidas

Vuonna 1949 Saksassa perustettu Adidas valmistaa maailman johtavimmat urheilujalkineet kattavasti eri lajeihin ja tyylikkääseen vapaa-aikaan. Tyypillisesti tuotteissa on kolme rinnakkaista raitaa logon tyyliin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ajavat

Ajavat

Kotimaiset Topman Ajavat -kengissä on tilava lesti, tilaa varpaille ja niissä on huomioitu rintavan jalan tarpeet. Käyttömukavuutta lisäävät erilaiset tarra- ja vetoketjuratkaisut. Lämpimät jalkineet korkealuokkaisista materiaaleista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ara

Ara on maineikas saksalainen jalkinevalmistaja, jonka kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, yleensä kengät ovat nahkaa. Ara-kengissä on reilu lesti, joka istuu hyvin leveään jalkaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Arcopedico

Arcopedico -kengät edistävät terveyttä koko keholle. Kun paino jakautuu oikein jalkapohjan alueella, niin verenkierto paranee. Jalat, nivelet ja lihakset pääsevät siten helpommalla ja koko kehosi ryhti paranee. Pohjien rakenne tukee jalkaa ja jalan holvikaarta. Tämä edesauttaa polven, lantion sekä selkärangan luonnollisen asennon löytymistä. Arcopedicot mukautuvat erittäin hyvin jalkaan. Joustavat ja hyvin hengittävät päälliset, huolellinen suunnittelu, edistykselliset materiaalit ja vuosikymmenten kokemus päämääränä täydelliset jalkineet. Useimmat tuotteista kestävät konepesun. Arcopedico -jalkineet soveltuvat vapaa-aikaan ja työkengiksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Attenta

ATTENTA -tuotemerkki tulee Portugalista. Attentalla on laaja valikoima kenkiä, joiden valmistuksessa on huomioitu mukavuus ja jalkojen hyvinvointi. Kengät on suunniteltu ja valmistettu kestämään ajan trendit huomioiden. Kaikki materiaalit valikoidaan huolella. Pehmeä nahka, hengittävät materiaalit ilman kemiallisia yhdisteitä jalkosi hyvinvoinnin ja luonnollisen hengittämisen takaamiseksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Baja original senor lopez

Värikkäät ja pehmeät Bajan neulehupparit on valmistettu kierrätetyistä t-paidoista. BAJA NEULEHUPPARIN TARINA
Señor Lopez, Kaliforniassa kasvanut surffaaja, lähti eräänä nuoruutensa päivänä Meksikoon surffauslomalle. Matkallaan hän ihastui värikkäisiin Baja-neulehuppareihin. Baja on Meksikon pohjoisin osavaltio, jossa Baja-neulehuppareiden valmistuksella on pitkät perinteet. Señor Lopez innostui neulehuppareista niin paljon, että alkoi etsiä tehdasta, joka pystyisi valmistamaan kankaan kaikkein laadukkaimmin. Kankaiden valmistajat kokivat hänen vaatimuksensa lähes mahdottomiksi. Hän taisteli sinnikkäästi voidakseen valmistaa maailman parhaan Baja-neulepaidan, aivan kuten oli lähtenyt matkalleen etsimään maailman parasta aaltoa surffaukseen. Sinnikkyys palkittiin: hän onnistui molemmissa tavoitteissaan.

KIERRÄTETYT T-PAIDAT VALMISTUSMATERIAALINA
Neulepaidan ilme, värikkäät raidat ja materiaalit ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja. Vuonna 2009 otettiin käyttöön Señor Lopezin uusi kierrätysprosessi: puuvillassa alettiin hyödyntää kierrätettyjä t-paitoja. Kierrätetyn t-paidan langat on hankittu ja käsinvalikoitu Señor Lopezin toimesta. Tämä mahdollistaa sen, että lopputuloksena on pehmeä ja kirkkailla väreillä raidoitettu neulepusero. Puseron juuret ovat 70-luvun Meksikossa, mutta ekologinen valmistustapa ja huolellinen suunnittelu tuovat Bajan 2010-luvulle. (Tuotannossa käytetään vanhempia kutomakoneita, jotka tuottavat paljon enemmän tekstuuria kuin uudemmat koneet.)

RAIKKAAT VÄRIT TEKEVÄT BAJAN
Kaikki kierrätetyt kankaat ovat pestyjä, pehmennettyjä sekä esikutistettuja siten, että kuosi ei muutu. Raitayhdistelmät ovat tarkoin harkittuja ja uusia valmistetaan kaiken aikaa.
Neulepaidasta 50% on puuvillaa, 25% akryylia ja 25% polyesteria.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bama

Bama valmistaa tuotteita kenkien hoitoon ja jalkojen ergonomiaan, hyvinvointiin. Tunnusmerkkinä on korkealaatu ja myös laaja valikoima erilaisia tuotteita moneen erilaiseen tarpeeseen. Kenkien hoitotuotteet ja pohjalliset nopeasti netistä! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Belvida

Belvida valmistaa ergonomisia ja miellyttäviä kenkiä erilaisiin tarpeisiin vapaa-aikaan ja töihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

BJÖRN BORG

Björn Borg on sporttinen tuotemerkki, jonka laajasta valikoimasta löydät laukkuja, lompakoita ja kenkiä niin arkeen kuin harrastuksiin ja urheiluun. Laukkujen materiaalit ovat helppohoitoisia ja laadukkaita, unohtamatta muodikkuutta. Björn Borg on tunnettu käytännöllisistä yksityiskohdista repuissaan ja lompakoissaan. Käyttömukavuus ja laatu ovat tärkeä osa kenkien suunnittelua ja valmistusta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ble jeans

Ble jeans

BLE Jeansit ovat push-up -efektillä varustetut, superstretch -housut. Täydellisesti istuvat housut korostavat muotojasi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bosweel

Tanskalaiselta Bosweel-merkiltä löydät laadukkaat kauluspaidat parhaista materiaaleista. Bosweel on yksityinen perheyritys, joka valmistaa paitoja jo kolmannessa sukupolvessa!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Brooklyn

Brooklyn on brasilialainen kenkämerkki. Se on suunnattu nuorekkaille, aikuisille naisille. Kengissä on pehmustetut sisäpohjat, joten ne ovat miellyttävät jaloille. Valikoimassa on malleja arkeen ja juhlaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Camel Active

Camel Active - monipuolinen valikoima kenkiä modernin miehen aktiiviseen vapaa-aikaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Caprice

Muodin vuoksi ei tarvitse kärsiä! Caprice "Walking on Air" kengät ovat kauniit ja muodikkaat, mutta ennen kaikkea mukavat. Saksasta kotoisin oleva Caprice on yksi ensimmäisistä kenkämerkeistä, joita myytiin eri levyisillä lesteillä. Pohjallisten teknologinen valmistus on patentoitu. Askel on pehmeä, kenkä vaimentaa iskuja ja kosteus haihtuu tehokkaasti. Pohjallinen sisältää 300 ilmakuplaa, joka mahdollistaa tämän kaiken - tuntuu kuin kävelisit ilmassa! Antishock -teknologia on korkokenkiä käytettäessä armeliaampi selälle. Tuotteita kehitetään jatkuvasti uutta teknologiaa hyödyntäen. Mallistosta löytyy monenlaisia kenkiä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kengät valmistetaan laadukkaasta nahasta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chantana

Chantana

Klassisia, matalakorkoisia tanssi- ja juhlakenkiä. Chantanan juuret ovat Telemark -tanssissa ja suunnitteluun on käytetty tanssijoiden asiantuntemusta. Näyttävät tanssikengät ovat myös mukavat jalassa ja lesti on suomalaiselle jalalle sopiva.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Collonil

Collonil -tuotteet kenkien hoitoon.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Comfortflex

Comfortflex valmistaa laadukkaita naisten kenkiä, joissa on huomioitu käyttömukavuus. Muodin trendit on tarkoin huomioitu kenkien suunnittelussa. Trendikkyys ja käyttömukavuus kulkevat käsikädessä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Converse

Converse on yhdysvaltalainen kenkämerkki. Nike omistaa Converse -brändin. Suosituin malli on Converse All Star, jota on valmistettu vuodesta 1917. Kengät oli alunperin tarkoitettu koripallokengiksi, mutta ovat nykyään arkikäytössä ja etenkin nuorison suosiossa. Converse -kenkiä myydään useissa eri väreissä. Ajatonta katumuotia koko perheelle! Converse ei seuraa trendejä, vaan luo niitä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Crocs

Mukavat ja käytänölliset Crocs -muovikengät valmistetaan muottiin valamalla. Crocsien suosio pysyy tasaisena vuodesta toiseen. Sandaalien valmistaminen aloitettiin vuonna 2002 ja mallisto on laajentunut saappaisiin, kenkiin, varvastossuihin ja talvikenkiin. Crocsit tunnistaa mallin lisäksi kirkkaista väreistä. Kokoja löytyy koko perheelle. Crocseissa askel on kevyt!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dassy

DASSY-ammattikäyttöön tarkoitetut työkengät ovat enemmän kuin vain tuotteisiin kiinnitetty etiketti. DASSY on sitoutunut tuottamaan työkenkiä sosiaalisesti vastuullisella ja ympäristöystävällisellä tavalla ja ylläpitämään eettistä ja ekologista tuotantoa maailmanlaajuisten asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteisöjen tarpeiden täyttämiseksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dockers

Saksalainen kenkävalmistaja Dockersin mallistoissa on tyylikkäitä ja rentoja naisten ja miesten kenkiä tennareista nilkkureihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Drome

Uskomattoman hyvin istuvat ja todella joustavat Drome -farkut on valmistettu ns. "second-skin" -materiaalista, jossa on joustoa neljään eri suuntaan! Housut korostavat muotoja elastisen ja ihoa myötäilevän materiaalin ja huolellisesti suunniteltujen leikkausten ansiosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Duffy

Duffy mallistoista löydät niin avokkaat, tennarit, ballerinat, nilkkurit kuin saappaatkin. Aina trendikkäimmät uutuudet!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ecco

Ecco

Ecco on tanskalainen kenkämerkki, joka on perustettu jo vuonna 1963. Eccolla on tänään jopa 3 000 myymälää ympäri maailman. Ecco valmistaa 12 miljoona kenkäparia vuodessa. Eccolla on monipuolinen valikoima sandaaleja, nilkkureita, kävelykenkiä, tennareita ja työkenkiä sekä miehille että naisille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Fly Flot

Flot on italialainen yritys, joka keskittää tuotantonsa tyylikkäisiin ja mukaviin tossuihin ja sandaaleihin. Fly Flot kenkien pohjat ovat iskuvaimennettuja, muotoutuvat jalan mukaan, tuntuvat mukavalta jalassa ja ovat myös luistamattomat. Fly Flotilla on myös oma malli, joka on valmistettu Cruelty Free materiaalista. Toisin sanoen eläimiä ei ole vahingoitettu tai tapettu kenkien valmistuksen vuoksi. Fly Flot valmistaa tossuja ja sandaaleja eri materiaaleissa, enimmäkseen tekstiiliä tai nahkaa ja myös synteettistä materiaalia. Fly Flot kengät ovat italialaista tyylikkyyttä parhaimmillaan. Fly Flot tossut ja sandaalit ovat niin tyylikkäästi suunniteltuja, että voit hyvin käyttää niitä sekä juhlavan mekon että arkisten farkkujen kanssa. Jos haluat panostaa jalkojesi hyvinvointiin, valitse Fly Flot! Fly Flotin tossut ja sandaalit tuntuvat paremmalta jalassa mitä enemmän niitä käytät.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Laura Vita

Laura Vita sinulle, joka pidät väreistä ja ainutlaatuisesta muotoilusta. Laura Vita on ranskalainen tuotemerkki, joka aloitti toimintansa vuonna 2004. Laura Vita valmistaa näyttäviä, värikkäitä ja huolella suunniteltuja kenkiä ja laukkuja muotitietoiselle naiselle. Laura Vitan kengät huokuvat elämäniloa värikkyydellään ja muodoillaan! Kengät on suunniteltu sekä mukavuus että näyttävyys huomioiden.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Marco Tozzi

Kengät, joissa tyylikkyys ja mukavuus yhdistyvät, ovat kaikkien mieleen. Marco Tozzi yhdistää nämä ominaisuudet hyvin kenkävalikoimassaan. Marco Tozzi on tunnettu tyylikkäistä ja mukavista avokkaista, korkkareista ja sandaaleista, joissa voit kävellä vaikka koko päivän. Meiltä löytyy laaja valikoima Marco Tozzin kenkiä jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Oletko lähdössä lomalle ja etsit kevyitä, ilmavia ja silti kauniita sandaaleja, pistokkaita tai ballerinakenkiä? Löydät varmasti meiltä ne, jotka sopivat juuri sinun jalkaasi. Saappaat ja nilkkurit sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Marco Tozzilla on valikoimassaan saappaita paksulla ja ohuella vuorilla, korkeilla ja matalilla kannoilla, nahkaa ja keinomateriaalia. Tervetuloa valitsemaan mieleisesi kengät laajasta valikoimasta. Tilaa omasi jo tänään nopealla toimituksella!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Object

Object

Object on vuonna 2003 toimintansa aloittanut tanskalainen vaatemerkki. Huiman suosion jo lyhyessä ajassa saavuttanut brändi tuo markkinoille aina jotain uutta ja Object vaatteet tunnetaankin niiden innovatiivisesta ja piristävästä lookistaan. Pohjoismainen tyyli sopii tietysti hyvin myös suomalaisille naisille, mutta myös muualla maailmassa valmistajan tuotteet ovat erittäin suosittuja. Yksi parhaista puolista vaatteiden tyylissä on niiden ajaton ulkoasu, minkä ansiosta ne ovat markkinoille tullessaan huippumuodikkaita, mutta vielä vuosienkin jälkeen hyvin jokapäiväiseen tyyliin sopivia. Uusia Objectin vaatteita ei siis tarvitse tilata jatkuvasti vaan niillä varmistat tyylisi pitkäksi ajaksi. Erittäin korkealaatuiset tuotteet omaavat kuitenkin suhteellisen alhaiset hinnat, millä on myös varmasti osuutta brändin suosioon.
 
Object Vaatteet

Tervetuloa selaamaan Stiletto.fi verkkokaupan Object vaatteet valikoimaa. Löydät valikoimastamme huipputyylikkäät vaatteet, jotka sopivat ettenkin nuorille ja nuorekkaille tyylistään kiinnostuneille naisille. Tuotteet on jaettu useisiin kategorioihin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää etsimäsi. Tuoteryhmiä ovat shortsit ja caprit, juhlatopit ja paidat, takit ja jakut, farkut, hameet, mekot, neuleet, t-paidat, pitkähihaiset paidat, topit, kauluspaidat ja puserot sekä legginsit. Tilaamalla Object vaatteet netistä säästät niin rahaa kuin aikaakin ja erittäin nopea kuljetuksemme varmistaa tyytyväisyytesi. Olet myös erittäin tervetullut vierailemaan Haapajärven tai Iisalmen myymälöissämme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ONLY

ONLY

Only on kansainvälinen nuorten naisten muotibrändi, joka on osa Bestseller -ketjua. Mallistosta löydät mm. t-paidat, puserot, paidat, hameet, housut, caprihousut ja mekot ja tietenkin laajan farkkumalliston, jossa hinta-laatusuhde kohtaa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ONLY Play

ONLY Play

Only Playn vaatemallistosta löydät urheilutrikoot ja -topit sekä t-paidat ja urheilurintaliivit. Only Playn vaatteissa yhdistyvät käytänöllisyys, laadukkuus ja naiselliset yksityiskohdat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ONLY Play Curvy

Only Play Curvy -mallistosta löydät laadukkaat urheiluvaatteet plus -kokoisina.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


OtzShoes

OTZ Shoes perustettiin 2009 tarjoamaan ostajille muodikkaita, toiminnallisia ja ympäristöystävällisiä jalkineita. Kenkien muotoilu on saanut inspiraation vanhimmista koskaan löydetyistä kengistä. Kengät löydettiin muumioituneen historiallisen miehen jalasta. Mies on saanut nimekseen "Ötzi, Iceman". Tänä päivänä korkealaatuisten kenkien valmistuksessa käytetään laadukasta nahkaa, kangasta, korkkia ja kumia.

Uskomattoman miellyttävien OTZshoes -kenkien salaisuus piilee anatomisessa muotoilussa ja antimikrobisessa korkkipohjallisessa. Sisäpuoli on asteittain muotoiltu jalkaasi sopivaksi, mikä takaa täydellisen mukavuuden. Meiltä löydät ihanat OTZshoes kävelykengät, sandaalit, pistokkaat sekä nilkkurit, jotka on valmistettu laadukkasta nahkasta, miellyttävästä pellavasta. Pohjalliset ovat joko nahkaa tai korkkia. Tilaa omasi jo tänään ja ihastu sinäkin Ötzi kenkiin!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Pieces

 

Tanskan Brandenista ponnistava Pieces naistenmuoti brändi on toiminut vuodesta 2003 lähtien Bestsellers:sin omistuksessa, jonka omistamiin merkkeihin kuuluu useita muitakin tunnettuja nimiä, kuten Vero Moda, Name It ja Vila. Valmistajan tavoitteena on tarjota hinnaltaan edullisia ja laadultaan korkeita tuotteita hinta- ja muotitietoisille naisille. Tyylistään tinkimättä hintatason alhaalla pitävällä brändillä on valikoimassaan tyylikkäitä kenkiä, shortseja, korva-, ranne- ja kaulakoruja, lompakoita, laukkuja, legginsejä, toppeja, boleroita, t-paitoja, huiveja, neuleita ja capreja. Stiletto.fi verkkokaupan Pieces valikoima on erittäin laaja ja se on suunnattu erityisesti nuorille ja nuorekkaille naisellisesta tyylistä pitäville naisille. Pieces: in suunnittelijoiden pysyessä aina muodin huipulla, sinun ei tarvitse kuin valita silmääsi miellyttävimmät tuotteet ja upea glamouria uhkuva tyylisi on taattu.

Pieces vaatteet

Pieces vaatteet valikoima Stiletto.fi verkkokaupassa on aina pullollaan upeita tarjouksia ja sen laajuuden ansiosta pääset valitsemaan itsellesi sopivimmat vaatekappaleet, satojen tyylikkäiden muotivaatteiden joukosta. Myös asusteet, kuten erittäin suositut tuubihuivit ovat edustettuna laajalti ja useat materiaali- ja mallivaihtoehdot varmistavat ostosreissusi onnistumisen. Legginsit ovat yksi Pieces vaatteet valikoiman helmistä ja niitä on tarjolla kymmenillä kuoseilla ja niiden hintojen alkaessa jo hieman yli kymmenestä eurosta, ei lompakkosikaan pääse rasittumaan. Pieces vaatteet, kengät, korut ja asusteet toimitetaan erittäin nopealla kuljetuksella, joka tuo tilauksesi perille jo 1-3 arkipäivän kuluessa. Kaikille yli 100€ tilauksille tarjoamme ilmaisen kuljetuksen koko Suomen alueelle ja tuotteet ovat nähtävillä sekä sovitettavissa Iisalmen ja Haapajärven myymälöissämme, minne toivotamme sinut erittäin tervetulleeksi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rieker

Rieker

Rieker tarjoaa laajan valikoiman kenkävaihtoehtoja sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Kauniit, trendikkäät ja erityisen miellyttävät Rieker kengät useissa malleissa: kävelykengät, sandaalit, pistokkaat, nilkkurit, avokkaat, tennarit, saappaat. Rieker kengät ovat jo koko maailman kattava käsite.

Kiitos innovatiivisen Rieker Antistress-tekniikan ovat Riekerin kengät kevyet, joustavat sekä iskuja vaimentavat koko jalan alla. Jalka saa juuri sen tuen kuin se tarvitsee. Kenkien korkealaatuinen materiaali takaa hyvän hengittävyyden sekä todella hyvän kestävyyden.

Löydä oma suosikkisi Riekerin laajasta valikoimasta Stiletto.fi verkkokaupasta ja nauti kevyistä askelista ja mukavuudesta koko päivän!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Sara Louise

Sara Louise on kansainvälinen naisten vaatetuotemerkki. Sara Louise perustettiin vuonna 1969 Leonard ja Diane Given toimesta Liverpoolissa, Englannissa. Sara Louisella on laaja valikoima kauniita, trendikkäitä, tyylikkäitä ja värikkäitä vaatteita naisille, joilla on silmää tyylille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Sievi

Sievi on aidosti suomalainen kenkämerkki, joka suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Sievi on panostanut sekä tekniseen tuotekehitykseen että muotoiluun. Sievissä yhdistyvät hyvä muotoilu, laatu, eettisyys ja ympäristöasiat kestävällä tavalla. Sievi-kengissä on huomioitu erinomaisesti erilaisia jalkaongelmia.

Kotimaiset naisten ja miesten kengät: työkengät, turvakengät, kävelykengät, balleriinat, sandaalit, loaferit, nilkkurit, saapikkaat, talvikengät sekä muut mukavat mallit arkeen ja juhlaan Stiletto.fi verkkokaupasta! Tilaa nopealla toimituksella kotiin sovitettavaksi! Meillä on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus!
Selaa tuotemerkin tuotteita »
So What

SoWhatin kengät sopivat kaikille, jotka rakastavat kävelyä ja hauskanpitoa persoonallisilla kengillä, joissa on tyyliä. SoWhat kengät ovat trendikkään muodikkaat upeine väreineen ja kauniine yksityiskohtineen. Stiletto.fi verkkokaupassa on laaja valikoima So What kenkiä: kävelykenkiä, avokkaita, korkokenkiä, tennareita ja nilkkureita. Muistathan että meillä on ilmainen palautus ja vaihto!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tamaris

Yritys Tamaris-brändin takana on osa saksalaista Wortmann Groupia, joka on yksi suurimmista kenkien tuottajista Euroopassa. Tamariksen laajaa valikoimaa kohtuulliseen hintaan myydään yli 70:ssä maassa.

Stiletto.fi verkkokaupasta löydät Tamariksen tyyllikkäitä ja jopa persoonallisia kävelykenkiä, avokkaita, korkokenkiä, nilkkureita, sandaaleja, pistokkaita, balleriinoja, tennareita ja saappaita. Tamarikselta löytyy klassisen värisiä korkokenkiä kuten punaisia, valkoisia, nudeja ja mustia. Tamariksella on myös oma Touch it -pohjallinen, joka tuntuu todella miellyttävältä jalassa. Tilaa nopealla toimituksella!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vagabond

Ruotsalainen Vagabond on valmistanut laadukkaita kenkiä jo vuodesta 1973. Elegantit ja muodikkaat kengät ovat nahkaa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

VANS

VANS on sporttinen lifestyle brändi, jota myydään 84 eri maassa. Jo klassikoksi muodostuneet VANS tennarit ovat muotitietoisen nuorison suosikkikengät!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


VERO MODA

VERO MODA

Vero Moda on Tanskasta kotoisin oleva, vuonna 1987 perustettu, suosittu naisten vaatemerkki. Vero Moda kuuluu Bestseller -perheen valikoimiin. Yksinkertaisuus, selkeät tyylit, ajattomuus ja muodikkuus ovat osa Vero Moda -brändiä. Vaatteet on suunnattu nuorille ja tyylikkäille naisille. Vaatteet ovat moderneja, mutta myös toimivia ja käytännöllisiä. Värivaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, kirkkaista tummiin. Verkkokaupan valikoimasta löytyy arkisia farkkuja, capreja ja toppeja, näyttäviä juhlamekkoja, bileasuja sekä vapaa-ajan vaatteita, unohtamatta tietenkään parka-, villakangas-, nahka- ja toppatakkeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vila

Vila

Tanskalainen Vila on monipuolinen naisten vaatemerkki. Joustava ja eleganssi Vila on perustettu 1994 ja on osa Bestselleriä. Brändin nimen alta löydät naisellisia perusvaatteita, näyttäviä juhlamekkoja, maalaisromanttisia mekkoja, raitamekkoja. Laadukas desing ja mielenkiintoinen muotoilu on sekoitus printtejä, käytännöllisyyttä ja yksityiskohtia housuissa, hameissa, t-paidoissa, paidoissa, puseroissa ja neuleissa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Wildflower

Wildflower

Wildflower mallistoista löydät lämpimät ja mukavat mokkanahkaiset nilkkurit ja saappaat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »