Baja original senor lopez - tuotteet

Värikkäät ja pehmeät Bajan neulehupparit on valmistettu kierrätetyistä t-paidoista.


Katso lisää

Tuotteet 1 - 2  (Yhteensä 2)
Naisten Baja Huppari Methven - Hupparit - 118641 - 1
ALE -10%
Baja original senor lopez
71,91 €79,90 €
Useita vaihtoehtoja
XL
Naisten Baja Huppari Hossegor - Hupparit - 118654 - 1
ALE -10%
Baja original senor lopez
71,91 €79,90 €
Useita vaihtoehtoja
XL
BAJA NEULEHUPPARIN TARINA
Señor Lopez, Kaliforniassa kasvanut surffaaja, lähti eräänä nuoruutensa päivänä Meksikoon surffauslomalle. Matkallaan hän ihastui värikkäisiin Baja-neulehuppareihin. Baja on Meksikon pohjoisin osavaltio, jossa Baja-neulehuppareiden valmistuksella on pitkät perinteet. Señor Lopez innostui neulehuppareista niin paljon, että alkoi etsiä tehdasta, joka pystyisi valmistamaan kankaan kaikkein laadukkaimmin. Kankaiden valmistajat kokivat hänen vaatimuksensa lähes mahdottomiksi. Hän taisteli sinnikkäästi voidakseen valmistaa maailman parhaan Baja-neulepaidan, aivan kuten oli lähtenyt matkalleen etsimään maailman parasta aaltoa surffaukseen. Sinnikkyys palkittiin: hän onnistui molemmissa tavoitteissaan.

KIERRÄTETYT T-PAIDAT VALMISTUSMATERIAALINA
Neulepaidan ilme, värikkäät raidat ja materiaalit ovat tarkoin harkittuja ja suunniteltuja. Vuonna 2009 otettiin käyttöön Señor Lopezin uusi kierrätysprosessi: puuvillassa alettiin hyödyntää kierrätettyjä t-paitoja. Kierrätetyn t-paidan langat on hankittu ja käsinvalikoitu Señor Lopezin toimesta. Tämä mahdollistaa sen, että lopputuloksena on pehmeä ja kirkkailla väreillä raidoitettu neulepusero. Puseron juuret ovat 70-luvun Meksikossa, mutta ekologinen valmistustapa ja huolellinen suunnittelu tuovat Bajan 2010-luvulle. (Tuotannossa käytetään vanhempia kutomakoneita, jotka tuottavat paljon enemmän tekstuuria kuin uudemmat koneet.)

RAIKKAAT VÄRIT TEKEVÄT BAJAN
Kaikki kierrätetyt kankaat ovat pestyjä, pehmennettyjä sekä esikutistettuja siten, että kuosi ei muutu. Raitayhdistelmät ovat tarkoin harkittuja ja uusia valmistetaan kaiken aikaa.
Neulepaidasta 50% on puuvillaa, 25% akryylia ja 25% polyesteria.