Sievi Turvakengät Air Galaxy 2 S1

SieviTurvakengatAirGalaxy2S1_111862_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 17 €
153,00 €
-10%
Ovh. 170,00 €
Hinta voimassa 17.11.2019 asti.
Katso kokotaulukko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 
Sievi Turvakengät Air Galaxy 2 S1 Nauhalliset turvakengät. Työjalkineet kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Komposiittinen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumiselta. Nämä jalkineet ovat metallittomat. Jalkineet ovat kevyet, eivätkä metallintunnistimet reagoi niihin.ESD- jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta.  Kengän pohja on valmistettu FlexStep-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaani pohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja entaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Sievin kehittämä 3D-dry-vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnasta vuorimateriaalin toiseen kerrokseen ja edelleen jalkineen päällisrakenteen kautta pois jalkineesta. Näin jalat pysyvät kuivempina, jolloin käyttömukavuus lisääntyy. SieviAir poistaa kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Sisäpohja on rei'itetty ja sen alla on suodatin, joka on yhteydessä uloshengityskanaviin. Jokaisen askeleen yhteydessä suodatin painuu ja jalan nostovaiheessa palautuu alkuperäiseen tilaan. Pumppaus edistää jalkineen tuuletusta ja antaa jalkojesi hengittää.
Sievi Turvakengät Air Galaxy 2 S1 Nauhalliset turvakengät. Työjalkineet kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Komposiittinen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumiselta. Nämä jalkineet ovat metallittomat. Jalkineet ovat kevyet, eivätkä metallintunnistimet reagoi niihin.

ESD- jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön. Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta.  Kengän pohja on valmistettu FlexStep-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaani pohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansiosta hyvin pitävä, joustava ja entaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

Sievin kehittämä 3D-dry-vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnasta vuorimateriaalin toiseen kerrokseen ja edelleen jalkineen päällisrakenteen kautta pois jalkineesta. Näin jalat pysyvät kuivempina, jolloin käyttömukavuus lisääntyy.

SieviAir poistaa kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Sisäpohja on rei'itetty ja sen alla on suodatin, joka on yhteydessä uloshengityskanaviin. Jokaisen askeleen yhteydessä suodatin painuu ja jalan nostovaiheessa palautuu alkuperäiseen tilaan. Pumppaus edistää jalkineen tuuletusta ja antaa jalkojesi hengittää.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 5,00 €
(Kampanja voimassa 11.12.2019 asti.)

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@stiletto.fi
Tuotteen toimituskulut
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,40 €
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,90 €
Postin kotiinkuljetus 7,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €