Sievi turvakengät Al Hit 7 XL+ S3HRO

SieviturvakengatAlHit7XLS3HRO_111811_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 33 €
132,00 €
-20%
Ovh. 165,00 €
Hinta voimassa 8.12.2019 asti.
Katso kokotaulukko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 
Sievi turvakengät Al Hit 7 XL+ S3HRO Turvakengät joissa normaalia laajempi XL-lesti. Työjalkineet kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Vettä hylkivät. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumiselta. Jalkineissa on teräksinen naulaanastumissuoja. ESD- jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta. Jalkineen pohja koostuu polyuretaanista ja kumista. PU/kumikitkapohjalla on erinomaiset pito- ja kulutuksenkesto ominaisuudet. Pohjan välikerros on iskunvaimentavaa FlexStep-materiaalia. Sievi DUAL Comfort-pohjallinen auttaa jalkojasi ja selkääsi jaksamaan päivän mukavammin.Jalkineet soveltuvat käytettäväksi myös kuumissa olosuhteissa. Sievin nitriittikumista valmistettu kitkapohja kestää kuumuutta 300 asteeseen asti.
Sievi turvakengät Al Hit 7 XL+ S3HRO Turvakengät joissa normaalia laajempi XL-lesti. Työjalkineet kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Vettä hylkivät. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumiselta. Jalkineissa on teräksinen naulaanastumissuoja. ESD- jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta. Jalkineen pohja koostuu polyuretaanista ja kumista. PU/kumikitkapohjalla on erinomaiset pito- ja kulutuksenkesto ominaisuudet. Pohjan välikerros on iskunvaimentavaa FlexStep-materiaalia. Sievi DUAL Comfort-pohjallinen auttaa jalkojasi ja selkääsi jaksamaan päivän mukavammin.

Jalkineet soveltuvat käytettäväksi myös kuumissa olosuhteissa. Sievin nitriittikumista valmistettu kitkapohja kestää kuumuutta 300 asteeseen asti.
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 5,00 €
(Kampanja voimassa 11.12.2019 asti.)

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@stiletto.fi
Tuotteen toimituskulut
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,40 €
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,90 €
Postin kotiinkuljetus 7,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €