Turvakengät Sievi Air Focus 2 XL S1

TurvakengatSieviAirFocus2XLS1_111797_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 15,80 €
142,20 €
-10%
Ovh. 158,00 €
Hinta voimassa 22.7.2018 asti.
Katso kokotaulukko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 
Turvakengät Sievi Air Focus 2 XL S1 Nauhalliset turvakengät joissa normaalia laajempi XL-lesti. Päällinen mokkanahkaa ja tekstiiliä. Työjalkineet kestävät öljyä ja useita kemikaaleja. Komposiittinen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristumiselta. Nämä jalkineet ovat metallittomat. Jalkineet ovat kevyet, eivätkä metallintunnistimet reagoi niihin.
ESD- jalkineet purkavat pohjarakenteen kautta hallitusti ja turvallisesti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

Koronjousto suojaa jalkoja ja tukielimiä rasitukselta. Jalkineen pohja on valmistettu FlexStep-materiaalista. Yksikerroksinen polyuretaanipohja on mikrohuokoisen rakenteensa ansioista hyvin pitävä, joustava ja antaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Sievi DUAL Comfort-pohjallinen auttaa jalkojasi ja selkääsi jaksamaan päivän mukavammin.
SieviBalance-kiertojäykiste parantaa jalkineen kiertojäykkyyttä ja jalan kontrollia, minkä ansiosta nilkkoihin kohdistuva rasitus vähenee ja tapaturma-alttius pienenee.

Sievin kehittämä 3D-dry-vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnasta vuorimateriaalin toiseen kerrokseen ja edelleen jalkineen päällisrakenteen kautta pois jalkineesta. Näin jalat pysyvät kuivempina, jolloin käyttömukavuus lisääntyy.

SieviAir poistaa kosteuden kengästä pohjan sivussa olevien virtauskanavien kautta. Sisäpohja on rei'itetty ja sen alla on suodatin, joka on yhteydessä uloshengityskanaviin. Jokaisen askeleen yhteydessä suodatin painuu ja jalan nostovaiheessa palautuu alkuperäiseen tilaan. Pumppaus edistää jalkineen tuuletusta ja antaa jalkojesi hengittää.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@stiletto.fi
Tuotteen toimituskulut
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 7,90 €
Postin kotiinkuljetus 7,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €